Spórolj!

111 952 782

Ezidáig ennyi pet palackkal kevesebbet cipeltek haza a LAICA vízszűrő kancsó felhasználók Magyarországon.
(49 550 Mosolygóvíz tag)

Kalkulálj!

Légy tudatos!

Emlékezz!

Vajon miért választották közel 50 milliónyian a vízszűrő kancsókat?


Vízszűrő kancsó által szűrt csapvizet közel 30 éve fogyasztanak nap mint nap Európában. A rendszeres használók száma mára megközelíti az 50 milliót.

A csapvizet biztonságos fogyasztani, mivel szigorú szabályok szerint kezelik, ill. folyamatosan ellenőrzik a helyi laborokban.

Mindamellett néhány elöregedett, ill. korrodált vízvezetékből kerülhetnek a vízbe nem kívánatos anyagok. Ezek az összetevők a maradék klorinnal, amelyet pont a baktériumok elpusztítására adagolnak a vízhez, okozhatnak kellemetlen ízt, illetve állagot a csapvíznek. A legpraktikusabb és költség kímélőbb módja, ha élvezhetővé teszed a csapvizedet.

Miért érdemes LAICA vízszűrő kancsóra váltanod?
Mert…

Ízletes
A Laica bi-flux szűrő hatékonyan javítja a víz állagát, ízét mind a hideg és forróitalok fogyasztásakor. (klikk a “vízfogyasztás” anyaghoz)
A legjobb opció a család kedvenc ételeinek elkészítéséhez, az egészséges táplálkozás alapja a Laica kancsó által megszűrt tiszta ivóvíz. (klikk a további anyaghoz)Költséghatékony

A LAICA vízszűrő kancsó használatával éves szinten jelentős megtakarítás érhető el a családok részére. (klikk a “megtakarítás” anyaghoz)
Kényelmes

A víz állandóan elérhető, nem szükséges többé cipekedni. A vízfogyasztás Laica víztisztító kancsóval öröm is lehet!
Környezetbarát

A Laica vízszűrő rendszer használatával mindenki tehet a környezetvédelemért az által, hogy jelentősen csökken a palackozott víz előállításához, szállításhoz felhasznált olajfogyasztás, valamint eltűnik milliónyi feldolgozatlan műanyag palack. (klikk a “környezetvédelem” anyaghoz)Intelligens ajándék

Egy Laica kancsó valóban egyedi hasznos meglepetés, intelligens barátoknak. (klikk az “ajándékok” anyaghoz)

 


Kíméli a háztartási kisgépeket

A legjobb megoldás, ha hosszan és probléma nélkül szeretnéd használni vízzel, vízgőzzel működő kisgépeidet, mint kávéfőző, gőzölős vasaló, gőz tisztító, párásító… stb.

Könnyen kezelhető

Egyszerű beüzemelés, nem igényel költséges karbantartást.

 


Hordozható

Mobil, bárhova magaddal viheted akár hétvégi házadba, nyaralásaid alkalmával, mindenhol élvezheted a Laica vízszűrő előnyeit…


 

Kompatibilis

A Laica bi-flux vízszűrő betét használata akár 30%-os megtakarítást jelenthet a Brita kancsót használóknak!

 

A legfontosabb szempontok kiemelve: A LAICA vízszűrő rendszert használva átlagos vízfogyasztás mellett is, éves szinten jelentős megtakarítás érhető el a családok részére. A vízszűrő rendszer használatával mindenki tehet a környezetvédelemért. A bi-flux vízszűrő betét használata akár 30%-os megtakarítást jelenthet a Brita kancsót használóknak! Nem igényel költséges karbantartást!