Hogyan is működik az Ajándék PONT Neked?

Tudod, hogy miért jársz jól, ha időben cseréled a LAICA vízszűrő kancsódban használatos szűrőbetétet?! Vagy amennyiben más típusú vízszűrő kancsót használsz, miért javasoljuk, hogy válts az univerzális LAICA szűrőbetétekre?!)
Mert a vízszűrő betéteid csomagolásán található vonalkódok pontokat érnek, amiket beválthatsz a pontgyűjtő programunkban szereplő szuper termékekre­­­* 2011 májusától 2012 május 31-ig! A felhasznált LAICA vízszűrő betéteid csomagolásán található vonalkódokat vágd ki és gyűjtsd össze!
Az összegyűjtött és a címünkre visszaküldött vonalkódok AJÁNDÉK PONTOKAT érnek,  amelyeket levásárolhatsz az alábbi feltételekkel:
A következő vonalkódokért adunk ajándék pontokat:
Laica Bi-flux szűrőbetét: vonalkód szám: 8033224606385 – 50 pont / vonalkód
Laica Classic szűrőbetét: vonalkód szám: 8033224606064 – 30 pont / vonalkód
A 2,3,4,6,9-db-os kiszerelések is ugyanezeket a csomagolású szűrőbetéteket tartalmazzák, tehát a vonalkódok azonosak, beválthatóak! Figyelem a gyűjtőcsomagoláson (papírdoboz) található gyűjtő vonalkód nem ér pontot!
* Figyelem a pontgyűjtő füzetben szereplő termékek csak illusztrációk! A változás jogát fenntartjuk, illetve akcióink a készlet erejéig érvényesek.
Hogyan tudom beváltani a pontjaim? 
Az Ajándék PONT Neked pontgyűjtő programban szereplő termékek kínálatáról részletesen a www.mosolygoviz.hu/ajándék_pont_neked oldalon tudsz tájékozódni. Illetve itt tudod kiválasztani és megrendelni is a számodra szimpatikus termékeket.
Utána mindössze annyi a feladatod, hogy:

  1. A „Töltsd le a megrendelőlapot” gombra kattintva letöltöd és kinyomtatod az ott megjelenő űrlapot.
  2. Majd értelemszerűen adataid megadását követően, ragaszd rá vagy tűzd rá a lapra (a jelzett helyre) a kivágott vonalkódokat.
  3. Végül csak borítékba kell helyezned és ezt követően küldd el nekünk postán a Silko&Co Kft. 1042 Budapest, József A. utca 94. címre. Kérjük, a borítékra írd rá: Ajándék_PONT_Neked

Miután vevőszolgálatunkra hiánytalanul megérkezett a megrendelő lap, erről a megadott e-mail címedre egy értesítést fogsz kapni, amelyben megadjuk a megrendelt termék várható kiszállítási idejét. A különbözet kifizetése utánvéttel történik, illetve a 15.000 Ft alatti kiszállítás költsége 1.090 Ft.
A termékeket a kiszállítás helyett, személyesen kizárólag csak a: Silko&Co Kft. 1042 Budapest, József A. utca 94. II. emeleti irodájában veheted át.

Figyelem! Amennyiben nem gyűlt össze elég vonalkódot, van lehetőséged arra is, hogy a hiányzó pontokat készpénzért megvásárold!